Van den Dijssel isolatie

Dé specialist in na-isolatie

Bel ons0031 40 2539110

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

05-01-2015

Haal meer uit je spaargeld!


Categorie: Algemeen
De spaarrente is momenteel historisch laag. Met een beetje slimmigheid is het echter mogelijk om beter te sparen dan met de huidige rente die vaak niet hoger dan 1,5% is. TrosRadar heeft op 15-12-2014 aandacht aan dit onderwerp besteed. Eén van de slimme mogelijkheden is woningisolatie.

Subsidie isolatie gemeente

Door (oude) woningen te isoleren, wordt er enorm veel energiebesparing gerealiseerd. Dit betekent een lagere energierekening. Door je woning te isoleren en het geld dat je bespaart op een spaarrekening te zetten, spaar je veel meer dan wanneer je niet voor woningisolatie kiest.

Sparen gaat veel sneller na isolatie!

MilieuCentraal heeft de rendementen van diverse soorten isolatie berekend. Spouwmuurisolatie levert het meeste rendement op; het is vergelijkbaar met een rente van maar liefst 12% op de spaarrekening! Vloerisolatie is vergelijkbaar met een rente van 8% en dakisolatie met 9%. Isolatie kost vaak maximaal een dag werk, levert weinig hinder op en u woont direct comfortabeler!

Vraag hier direct een gratis advies gepsrek aan.

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen