Van den Dijssel isolatie

Dé specialist in na-isolatie

Bel ons0031 40 2539110

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

28-11-2014

Bezoek van den Dijssel op Senioren Expo!


Categorie: Algemeen

Senioren Expo 2015

De 13de editie van de Senioren Expo wordt gehouden van dinsdag 13 t/m zondag 18 januari in het NH Conferance Centre Koningshof te Veldhoven.

Openingstijden zijn iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur.

De eerste editie van de SENIOREN EXPO duurde vier dagen maar door de grote toeloop van bezoekers dwong ons de beurs te verlengen van vier naar zes dagen.

Het is nu al jaren een zeer druk bezochte zesdaagse beurs. SamenwerkingHet jarenlange succes van de beurs is mede te danken aan de samenwerking met KBO-Brabant. Dit is de grootste provinciale belangenorganisatie voor senioren in Nederland. KBO-Brabant heeft ruim 132.000 leden die verdeeld zijn over 300 afdelingen. Maar de SENIOREN EXPO richt zich niet alleen op de leden van KBO-Brabant. Via onze media partner Wegener worden alle 750.000 50 plussers benaderd.De 50 plussers van nu, een goede doelgroep De omvangrijke doelgroep van 50 plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet ‘achter de geraniums’ maar is actief. Zij willen hun vrije tijd op een prettige manier invullen. Verder is het gemiddelde inkomen van de 50 plussers zo’n 30 tot 50% hoger dan van de veertigers.De conclusie is duidelijk: relatief actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten. Dat biedt voor u, als commercieel ondernemer, mogelijkheden om tijdens de beurs uw naamsbekendheid in de regio te vergroten, nieuwe contacten te leggen en concreet zaken te doen.

Extra : Vraag via van den Dijssel uw reductie bon aan!

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen